• Draadzaagmachine

Servo Power Draadzaag en Cirkeldraadzaag machines

 

Voor iedere toepassing heeft Eurodima een professionele draadzaag. Door gebruik te maken van diverse toebehoren en hulpstukken, is het mogelijk flexibel te werken in alle mogelijke werksituaties.
Als aandrijving maakt u gebruik van de Servo Power motor met 23 kW, slechts 12 kg, watergekoeld en geen nakoelen meer nodig.

Onze cirkelkabelzaag is speciaal ontwikkeld om ronde sparingen te maken, in wanden of vloeren.
Deze zijn traploos te vervaardigen van ø 700 tot ø 3500 mm.

 

Button WB12T blauwe rand

 

Button WB6P blauwe rand

 

Button CB 350 blauwe rand

 

Button Toebehoren blauwe rand

Braxx - Het lichtgewicht combi systeem t.b.v. zaagwerkzaamheden

 

Het Braxx system is een modulair opgebouwd elektronischsysteem, geheel door EDT EURODIMA ontwikkeld. De twee hoofdcomponenten, te weten de stuurunit en de aandrijfmotor, kunnen op diverse boor en zaagmachine gecombineerd worden.

KENMERKEN VAN HET BRAXX SYSTEEM

De voordelen van het BRAXX systeem ten opzichte van een hydraulisch systeem zijn overtuigend. De aanschafkosten van een compleet systeem kan tot 50% gunstiger uitvallen. Door zijn modulaire opbouw is het systeem eenvoudiger en lichter te monteren, van zelfsprekend zijn de lichtgewicht componenten ook makkelijker te transporteren. Door gebruik te maken van 1000 Hz hoogfrequent techniek blijft er een nuttig rendement over van 96%, door dit hoge rendement ontstaat veel meer vermogen, wat direct resulteert in snellere boor en zaagsnelheden. Ook de geluidsoverlast voor de omgeving en de gebruiker is aanzienlijk lager dan bij hydrauliek aangedreven machines.

Het modulaire BRAXX SYSTEMS

Het hart van ieder braxx-systeem is de BRAXX control, deze bevat een frequentie-omvormer, die de aandrijfmotor van de juiste spanning, stroom en frequenties voorziet. Het traploos instelbaar toerental geeft u de mogelijkheid om bij iedere combinatie, altijd de juiste boor of zaagsnelheid in te stellen met het beste zaag- of boor resultaat tot gevolg.

Uiteraard is de elektronische voortgangsregeling in de braxx control geintregreerd.

Ieder BRAXX systeem wordt volgens de strengste DIN en NEN normen geproduceerd, waardoor ook 100% voldaan wordt aan de EMC richtlijn.

De combinatie mogelijkheden van het BRAXX systeem zijn in onderstaand blokschema weergegeven.

 

Klik hier voor meer informatie