• Wandzagen

BRAXX Wandzaagmachines

 

Ook in de keuze voor een wandzaag is het mogelijk om, snel de juiste componenten samen te bouwen. geen zwaar gesjouw en toch een berg aan vermogen tot uw beschikking,

 

Button SB120 Hurricane blauwe rand

 

Button SB200 Typhoon blauwe rand

 

Button SB320 Tornado blauwe rand

 

Button Toebehoren Wandzaagmachine blauwe rand

Braxx - Het lichtgewicht combi systeem t.b.v. zaagwerkzaamheden

 

Het Braxx system is een modulair opgebouwd elektronischsysteem, geheel door EDT EURODIMA ontwikkeld. De twee hoofdcomponenten, te weten de stuurunit en de aandrijfmotor, kunnen op diverse boor en zaagmachine gecombineerd worden.

KENMERKEN VAN HET BRAXX SYSTEEM

De voordelen van het BRAXX systeem ten opzichte van een hydraulisch systeem zijn overtuigend. De aanschafkosten van een compleet systeem kan tot 50% gunstiger uitvallen. Door zijn modulaire opbouw is het systeem eenvoudiger en lichter te monteren, van zelfsprekend zijn de lichtgewicht componenten ook makkelijker te transporteren. Door gebruik te maken van 1000 Hz hoogfrequent techniek blijft er een nuttig rendement over van 96%, door dit hoge rendement ontstaat veel meer vermogen, wat direct resulteert in snellere boor en zaagsnelheden. Ook de geluidsoverlast voor de omgeving en de gebruiker is aanzienlijk lager dan bij hydrauliek aangedreven machines.

Het modulaire BRAXX SYSTEMS

Het hart van ieder braxx-systeem is de BRAXX control, deze bevat een frequentie-omvormer, die de aandrijfmotor van de juiste spanning, stroom en frequenties voorziet. Het traploos instelbaar toerental geeft u de mogelijkheid om bij iedere combinatie, altijd de juiste boor of zaagsnelheid in te stellen met het beste zaag- of boor resultaat tot gevolg.

Uiteraard is de elektronische voortgangsregeling in de braxx control geintregreerd.

Ieder BRAXX systeem wordt volgens de strengste DIN en NEN normen geproduceerd, waardoor ook 100% voldaan wordt aan de EMC richtlijn.

De combinatie mogelijkheden van het BRAXX systeem zijn in onderstaand blokschema weergegeven.

 

Klik hier voor meer informatie